Nieuws Nieuws
Het belang van surveys
 Het belang van surveys
 Het belang van surveys  Het belang van surveys

Het belang van surveys voor je futureproof werkplek 


Wil je jouw bedrijf laten evolueren naar een dynamische werkomgeving? Dan is de mening van jouw werknemers essentieel. Dankzij workplace surveys worden de normen en waarden van jouw bedrijf blootgelegd. Studio Dar analyseert deze inzichten en creëert de ideale werkplek die futureproof werken uitademt. Lees snel verder hoe we dat doen.  

Waarom surveys voor je werkplek? 


Mensen werken vandaag op vele verschillende plekken: op kantoor, thuis of zelfs bij klanten. Verschillende technologische tools maken het zelfs mogelijk om vanop je vakantiebestemming te werken. Net die veelheid aan werkplekken maakt het voor de werkgever belangrijk om voldoende inzichten te krijgen in hoe de combinatie ervan al of niet bijdraagt tot het behalen van de bedrijfsdoelstellingen.  


Dit in een sfeer waarin elke werknemer zich goed voelt en beschikt over alle tools die hij nodig heeft. Dankzij surveys leren we dus heel wat bij over de noden en wensen van de werknemer op zijn of haar werkplek. 

Bespreking over surveys

Surveys als assessment 


Concreet krijgen jouw werknemers een set van vragen voorgeschoteld die aansluiten bij de manier waarop zij werken. Daarbij kan er specifieke aandacht gaan naar de thuiswerkplek, naar de kantoorwerkplek of naar beide. Deze vragen laten toe om analyses te maken en die te vergelijken met vastgelegde benchmarks.  


De surveys bevatten een schat aan informatie over de manier waarop werknemers kijken naar hun werkplek en geeft ook een unieke kans om fundamentele veranderingen door te voeren die zijn gericht op de employee experience van werknemers. 

 

 

Surveys van Leesman

 
Bij Studio Dar werken we met Leesman als survey-initiator voor de werkplek. Ons kantoor telt verschillende medewerkers met een Leesman-certificaat. Dankzij deze expertise halen we het maximum uit onze samenwerking met Leesman en weten we als geen ander hoe we jouw organisatie aan een evenwichtige werkplek helpen via aangepaste surveys

Realisatie DSTNY

Van survey naar ideale werkplek 


Ben je op zoek naar een deskundige partner met inzichten over de ideale werkplek? Dan kunnen we bij Studio Dar heel wat voor je betekenen.  


Op basis van surveys die de huidige situatie monitoren, verkrijgen de we nodige inzichten over de behoeften van je medewerkers. Die gieten we in een advies voor jouw ideale werkplek dat we daarna ook gestructureerd uitvoeren. Zo geniet je van een totaalaanpak die futureproof werken uitademt


Benieuwd hoe we jouw ideale werkplek transformeren? 

 

Neem dan snel contact met ons op! 

 

Onze klanten Inspireren ons

Studio Dar is jouw partner voor de realisatie van een futureproof werkomgeving waarin je organisatie en je medewerkers zich creatiever en productiever voelen. Benieuwd hoe we jouw werkomgeving voorbereiden op morgen?

Ontdek onze realisaties
{{ imagesalt }}
+ 0
Jaar ervaring
+ 0
Realisaties
+ 0
Werkplekken
0
Ervaren medewerkers
Nieuws
Onze Cases
Case Ordina
Case Ordina

Van werkplekanalyse tot het ontwerp en de uitvoering van een volledig aangepaste werkplek van de toekomst.

Lees meer
Case Barentz
Case Barentz

Het hoofdkantoor van Barentz in Zaventem was toe aan een volledige make-over.

Lees meer
Meer cases