Nieuws Nieuws
Nieuwe werkplek? Laat je begeleiden!
 Nieuwe werkplek? Laat je begeleiden!
 Nieuwe werkplek? Laat je begeleiden!  Nieuwe werkplek? Laat je begeleiden!

Wie kiest voor een nieuwe werkplek, moet ook rekening houden met zijn werknemers. Met een gestructureerde allround aanpak moet je elke werknemer mee krijgen in je verhaal.  In deze blog ontdek je hoe Studio Dar maximaal inzet op employee experience.  

Nieuwe werkplek: omgaan met emoties 

 

Mensen houden vaak niet van verandering. De status quo biedt hun de zekerheid van hun comfortzone. Werknemers die geconfronteerd worden met het vooruitzicht van een nieuwe werkplek moeten dus omgaan met tal van emoties.

 

Die gevoelens in de juiste banen leiden, maakt deel uit van het begeleidingsproces dat moet leiden tot een nieuwe werkplek.  

Professionele begeleiding  


De eigen visie van het bedrijf maakt het vaak lastig om onbevooroordeeld de switch te maken naar een nieuwe werkplek. Daarin kan externe begeleiding een meerwaarde zijn.  


Ga je in zee met een ervaren expert in werkplekorganisatie zoals Studio Dar? Dan krijg je een gebalanceerde kijk op alle waarden en normen van je organisatie die je medewerkers overtuigen van de voordelen van een nieuwe werkplek

Met Studio Dar naar een nieuwe werkplek 


Als specialist in de creatie van werkplekken met de focus op futureproof werken is Studio Dar de partner bij uitstek voor de transformatie van je kantoorruimte(s). We pakken alle uitdagingen die bij een veranderingstraject horen aan en garanderen zo een gestructureerde transformatie. Alleen zo ben je zeker van een stabiele overgang naar de nieuwe werkplek waarin elke medewerker zich goed voelt.  


Zin in een kennismakingsgesprek als eerste stap naar een gestructureerde transformatie van je werkplek

 

Contacteer ons! 

Onze klanten Inspireren ons

Studio Dar is jouw partner voor de realisatie van een futureproof werkomgeving waarin je organisatie en je medewerkers zich creatiever en productiever voelen. Benieuwd hoe we jouw werkomgeving voorbereiden op morgen?

Ontdek onze realisaties
{{ imagesalt }}
+ 0
Jaar ervaring
+ 0
Realisaties
+ 0
Werkplekken
0
Ervaren medewerkers
Nieuws
Onze Cases
Case Ordina
Case Ordina

Van werkplekanalyse tot het ontwerp en de uitvoering van een volledig aangepaste werkplek van de toekomst.

Lees meer
Case Barentz
Case Barentz

Het hoofdkantoor van Barentz in Zaventem was toe aan een volledige make-over.

Lees meer
Meer cases